(099)-968-69-03; (096)-231-81-33; (073)-464-11-65

Земля в космічному просторі

Одними з головних завдань розділу «Атмосфера – повітряна оболонка Землі» шкільного курсу географії в 6 класі є формування в учнів цілісного географічного образу планети "Земля", пізнання глобальних закономірностей розвитку явищ і процесів на ній.

Саме учні 6-х класів починають вивчати географію, як складну науку, як науку про природні явища і процеси. Все на Землі взаємопов'язане. Всі закони природи мають свої причини (початок) і свої наслідки (продовження). 

Сучасний підручник для 6 класу не передбачає в своєму матеріалі розгляд теми "Земля в космічному просторі". А саме ця тема є першопричиною для розуміння і пояснення багатьох складних атмосферних процесів та кліматичних і погодних явищ на Землі.

Інформації на цю тему в атласі замало для повного розуміння складного та об'ємного матеріалу. Цей посібник створений саме на допомогу учням 6-х класів опанувати навчальний матеріал по темі "Земля в космічному просторі" і підготуватися до вивчення матеріалу по темі "Атмосфера – повітряна оболонка Землі".

Для полегшення й зручності сприйняття матеріалу, його розуміння і закріплення цей опорний конспект має різноманітний наочний матеріал: схеми, таблиці, малюнки.

Рекомендовано для використання учнями як додатковий інформаційний збірник з розділу "Атмосфера – повітряна обо-лонка Землі"

Автор: Непомяща Юлія
Предмет: Географія
Клас: 6 клас
Розміщено: 2019-05-13 15:17:07
Переглядів: 56