(099)-968-69-03; (096)-231-81-33; (073)-464-11-65

До уваги координаторів та організаторів гри «Соняшник» у закладі 2019-01-31

1. Усі запитання стосовно змісту й тематики завдань Ви можете поставити голові Методичної комісії гри Ігорю Олександровичу Помазану за тел.: (095) 827-67-19 або e-mail: orgcomitet@gra-sonyashnyk.com.ua.

2. Матеріали гри всі заклади отримають через районні (міські) відділи (управління) освіти. Зверніться, будь ласка, до Вашого районного (міського) методиста, який опікується грою. 

Нагадуємо, що з контактами обласного та районного (міського) координаторів можна ознайомитися в програмі реєстрації (Ваш особистий логін і пароль → кнопка «Увійти») 

У разі виникнення питань прохання звертатися за телефонами оргкомітету: (096) 231-81-33, (093) 197-79-11, (099) 968-69-03.

3. Ознайомитися зі станом пакування матеріалів гри (матеріалів для нагородження, відправлення матеріалів до районних (міських) координаторів) можна в програмі реєстрації: Ваш логін та пароль → кнопка «Головна»

4. Отримавши конверт із матеріалами гри, відкрийте його, перевірте кількість бланків відповідей і завдань відповідно до пакувальної відомості, що додається до завдань гри. Ознайомтеся зі скороченою інструкцією координатора гри.

5. Із повним текстом інструкції координатора й адміністратора в кабінеті Ви можете ознайомитися в програмі реєстрації (сайт гри → Ваш логін і пароль (зазначений на конверті із завданнями гри) → кнопка «Увійти» → кнопки «Інструкція координатора» та «Інструкція адміністратора»). Звертаємо Вашу увагу, що ці інструкції розміщуються в програмі реєстрації щорічно з 1 вересня.

6. Логін – це код навчального закладу. Саме його зазначають на бланках відповідей учасників гри (восьмизначне число зазначене біля штрих-коду на конвертах із завданнями гри).

7. Якщо охочих узяти участь у грі буде більше, ніж замовлено завдань і бланків, можна зробити ксерокопії бланків. Оплату за додаткових учасників Ви можете здійснити на той самий рахунок.

8. До конверта, який надійшов від оргкомітету (це конверт із завданнями, адресами оргкомітету та закладу), укладіть:

  • заповнені бланки;
  • списки учасників (у довільній формі);
  • оригінал заяви на участь у грі (заяву потрібно завантажити з програми реєстрації (сайт гри → Ваш логін та пароль → кнопка «Увійти» → кнопка «Друк заяви»). Бланки відповідей учасників гри без підписаної заявки Оргкомітет приймати не буде!;
  • ксерокопія квитанції (у разі оплати оргвнеску ЧЕРЕЗ Укрпошту або будь-який банк (окрім Приватбанку)).

9. Матеріали відправте до 14.03.2020 року «Новою поштою» або Укрпоштою.

  • Відправлення Новою поштою. У разі відправлення бланків відповідей транспортною компанією «Нова пошта» (отримувач: «Соняшник», телефон отримувача: (096) 231-81-33, адреса отримувача: м. Харків, склад № 38) обов’язково повідомте в Оргкомітет номер експрес-накладної (декларації) (14 цифр) електронною поштою orgcomitet@gra-sonyashnyk.com.ua або за допомогою смс (або Viber) на тел.: 096 231-81-33.
  • Відправлення Укрпоштою. Конверт із матеріалами гри ретельно заклейте з усіх боків скотчем (при поштовому пересиланні конверти рвуться, а бланки відповідей псуються або губляться). Не пізніше 14 березня 2020 року лише РЕКОМЕНДОВАНИМ листом (прості відправлення пошта часто губить) відправте заповнений конверт до Оргкомітету гри за адресою: Творче об’єднання «Соняшник», а/с 3182, м. Харків, 61115. Зберігайте оригінал поштового чека (квитанції), який підтверджує відправлення рекомендованого листа з бланками відповідей, до дня отримання Оргкомітетом гри бланків відповідей.

Звертаємо Вашу увагу, що інформацію щодо отримання оргкомітетом бланків відповідей можна переглянути в програмі реєстрації на «Сторінці координатора» (сайт гри → Ваш логін і пароль → кнопка «Увійти»). Звертаємо Вашу увагу, що інформація з’являється одночасно з опрацюванням конвертів Ваших навчальних закладів).

10. Зміст завдань буде оприлюднено на сайті гри до 27 березня, а відповіді до них – одразу після отримання оргкомітетом усіх бланків відповідей.

11. До 20 квітня 2020 року відповіді до всіх завдань і таблиця результатів із роз’ясненням того, скільки балів отримав кожний учасник і яке місце він посів серед усіх учасників у своїй паралелі, будуть опубліковані на персональних сторінках програми реєстрації та на персональних сторінках учасників гри. Код учня учасник гри заповнює за бажанням.

12. Шкільний координатор гри може переглянути розгорнуті результати своїх учнів у програмі реєстрації (сайт гри → Ваш логін і пароль → кнопка «Увійти» → кнопка «Відомість гри»).

13. Учасник гри може переглянути ЛИШЕ свій результат на персональній сторінці. Для цього учаснику необхідно перед здаванням роботи переписати код закладу та код учня з бланка відповіді на окремий аркуш і зберегти його. Вхід на персональну сторінку (сайт гри → Персональна сторінка учасника → код закладу та код учня з бланка відповіді та клас).

14. Дипломи, подарунки, сертифікати буде відправлено до навчальних закладів до 22 травня 2020 року через районні (міські) методичні кабінети (центри).

15. Пропонуємо Вам зробити фотографії нагородження учасників гри або короткі відеосюжети, інтерв’ю та надіслати їх в електронному вигляді до оргкомітету за адресою: orgcomitet@gra-sonyashnyk.com.ua. Вони будуть розміщені на сайті гри, а найцікавіші з них – надруковані в аналітичному звіті.

16. Оргкомітет і методична комісія Міжнародної гри зі світової літератури «Sunflower» чекають на Ваші відгуки та пропозиції.

 

ІНФОРМАТИЗАЦІЯ СТАЄ ДЕДАЛІ ЗВИЧНІШОЮ Й НЕВІД’ЄМНІШОЮ ОЗНАКОЮ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ Й ПОВСЯКДЕННОГО ЖИТТЯ.

Оргкомітет гри наполегливо рекомендує Вам користуватися програмою реєстрації, що розташована на сайті гри (Ваш логін і пароль (зазначений на конверті із завданнями гри) → кнопка «Увійти»). Використовуйте сучасний спосіб оформлення документів і спілкування з оргкомітетом! Не витрачайте папір і гроші на додаткову пересилку, йдіть разом з часом!

Переваги реєстрації учасників у програмі реєстрації:

Не телефонуючи до оргкомітету, за допомогою логіну та пароля Ви можете оперативно, у будь-який час і з будь-якого комп’ютера, що має доступ до Інтернету, переглянути в програмі реєстрації на «Сторінці координатора»:

  • дату отримання бланків відповідей учасників гри. Звертаємо Вашу увагу, що інформація з`являється одночасно з опрацюванням конвертів Ваших навчальних закладів;
  • фактичну кількість учасників гри (бланків відповідей) усього та по класах, кількість учасників пільгової категорії
  • суму, яку необхідно сплатити:

    та з урахуванням можливої додаткової кількості учасників гри:
  • ознайомитися з інструкціями координатора й адміністратора (однойменні кнопки).
  • Якщо Ви та Ваш навчальний заклад зареєстровані в програмі реєстрації (на персональній сторінці є Ваш мобільний телефон та електронна адреса) Ви можете самостійно й оперативно відновити логін та пароль – функція «Забули Логін/Пароль?»: