(099)-968-69-03; (096)-231-81-33; (073)-464-11-65

Відгуки про гру «Соняшник» – 2019 2019-03-13

Доброго дня, шановні організатори Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник -2019»! Вас вітають учасники гри – учні Жуківської ЗОШ І-ІІ ст., Золочівського району, Львівської області та їх учителі-координатори. Ми вперше ознайомилися із Положенням цієї гри у 2013-2014 навчальному році. Взявши участь, переконалися, що вона захоплююча і досить цікава. Тому вже шостий рік поспіль разом з іншими школами нашого району, із великим задоволенням, у зростаючому порядку, граємо гру і разом з нею зростаємо. Запримічу, що в цьому є і заслуга нашого районного методиста української мови та літератури Марії Миронівни Паздзірської. Кожної серпневої наради вона люб’язно нагадує і рекомендує освітянам брати участь у грі «Соняшник», наголошуючи, що вона є хорошою формою позакласної роботи, яка стимулює пізнавальну діяльність школярів і надає переваги при атестації педагогів.

Цього року, п’ятого березня, гра об’єднала у велику «соняшникову» родину шістнадцять учнів 3-9 класів нашої школи та їх координаторів - учителя початкових класів Галину Семираз та філологів Марію Рибку і Ганну Богонюк. Гарні, естетично оформлені збірочки із завданнями привернули увагу учасників. На перший погляд завдання видались складними, але досить цікавими. Вони, наче зернятка соняшника, до ядра яких дібратися, слід прикласти зусилля. Так і в грі, щоб дійти до істини при виконанні завдань, потрібно дітям проявити свої здібності, перевірити грамотність, уміння логічно мислити, працювати самостійно. Родзинкою завдань для всіх були ребуси, які із задоволенням розв′язували. Цікаво було спостерігати, як школярі із захопленням думали, допитливо обгрунтовували прочитане, збагачувалися новими знаннями, самовдосконалювалися. Душею торкалися бездонних джерел нашого народу, його історії, мудрості та культури. Слід зазначити, що кожного року наші вихованці проявляли свої хороші знання і вміння, й здобували позитивний результат. З приємністю одержували на загальношкільних лінійках Ваші призи, дипломи та сертифікати. Про участь у грі розміщували світлини та замітки на сайтах школи та районного відділу освіти. Надіємося, що і тепер за ними перемога. Тому і надалі прагнуть бути учасниками такої потрібної українознавчої гри та збирати зернятка знань у сонячний вінок.
Закликаємо всіх: «Читайте, вивчайте – знання перевірте! Конкурс цікавий - нам ви повірте!».

Наближаючись до десятилітнього ювілею Творчого об’єднання «Соняшник», хочемо висловити Вашому колективу безліч хороших та теплих слів. Раді, що намагаєтеся видати збірочку із завданнями гри та відгуками учасників. Спасибі за співпрацю, за те, що безкоштовно надаєте можливість усім охочим педагогічним працівникам закладів освіти розміщувати свої авторські розробки на сайті гри. Зичимо Вам творчої наснаги, яскравих ідей, нестандартних рішень та успіхів у подальшій роботі. Нехай у Ваші двері стукають тільки хороші люди, цікаві події і добрі вісті.
Хай квітне «Соняшник» усім на радість!

З повагою, Рибка Марія Петрівна,
координатор гри «Соняшник»
учитель української мови та літератури
Жуківської ЗОШ І-ІІ ст.,
Золочівського району,
Львівської області